2022-07-11

Eternali rekryterar Hållbarhetschef från Bellman Group

Skogsaktiebolaget Eternali (publ) anställer Pernilla Enkler som Hållbarhetschef. Pernilla har lång erfarenhet avkommunikations och hållbarhetsarbete flera storbolag. Hon kommer senast från en anställning som Kommunikations- och Hållbarhetschef Bellman Group,en större svensk anläggningskoncern.

– Pernilla är mycket kompetent och erfaren och jag är oerhört glad att vi genomfört denna topprekrytering. Tjänsten som Hållbarhetschef är en nyckelposition och en självklar del av Eternalis ledningsgrupp. I alla de spännande dialoger vi idag för med alla intressenter, från kunder till leverantörer och finansiärer så är hållbarhet numera alltid på agendan. Så även för mig personligen, kommenterar Andreas Forssell, VD.

Pernilla tillträder sin anställning den 1 september 2022 och kommer att ingå i ledningsgruppen.

Jag har i mina tidigare roller varit med och etablerathållbarhetsfunktionen där hållbarhetskrav från ägare, investerare och kunder varit en betydande del av affären. Jag delar Eternalis ESG-vision och ser väldigt mycket fram emot att få omsätta min erfarenhet för att bygga upp och bidra till Eternalis hållbarhetsagenda, kommenterar Pernilla Enkler.

För mer information, kontakta andreas.forssell@eternali.se

IR-KONTAKT

info@eternali.se